Sommarsummeringen


Hans på Frösön (8 grader varmt)

Det är egentligen mot mina principer att runda av sommaren innan augusti har passerat. Men jag tycker att denna gång känns det lite ok. Jag är ju själv augustibarn och vill liksom att sommaren ska vara länge.


Sommaren 2008

Arbete.
Kort och gott. Två sommarteaterföreställningar.
Båda blev mycket lyckade. Bra press och publikens gillande. På den senare stående ovationer på premiären. Mycket trevligt. Jobben har inneburit långa arbetspass. Ganska mycket egentid satsad. Det blir ju lätt så när man engagerar sig stort.

Öl/vin/nubbe/fest
Jodå. Det blev några rundor främst i Östersund. Inte många men några kvackarkvällar. Det var ju fotbollsEM så jag hade ju två skäl att festa på innan dom åkte ut. Lika bra det. Midsommar var en familjär tillställning med rafflande möten och vidsträckt natur. Vi var på fjället och blickade ut över Storsjön. Alltid lika härligt.
Sen var det ju två premiärfester. Som regissör har man ju den fördelen att man inte behöver spela dan efter vilket gör det möjligt att bli aprak. Jag utnyttjade inte tillfället i något av fallen kan jag säga. Men det var kul ändå.

Tävling.
Täljerevyn hade även detta år kvalifiserat sig till att vara med och tävla i RevySM. Vi vann och festen var kul. Härligt lössläppt och livad.

Födelsedag
Jag fyllde 40 vilket innebar att jag för en gång skull bjöd hem folk på fest. En soft lägenhetsfest med Jansson, sill och nubbe. Förbannat lyckat. Jag fick många fina presenter. Både saker och upplevelser. Jag har många goda vänner. Tack alla!

Sommarens minus
Att jag knappt sett till mina barn och min sambo. Det tär alltid på familjen när man jobbar mycket.
Det ända jag kan göra är att satsa på nästa sommar och försöka fö bra jobb så jag kan vara lite ledig då istället.
Sen hare jag ännu inte badat i varken hav eller sjö denna sommar. Helt värdo.

På det stora hela en bra sommar.
Tyvärr har jag varit där alla moln och det strilande regnet varit. Men jag får hoppas på lite mer växthuseffekt så även jag får värme ;)


Kommentarer
Postat av: Tom

Också jobbat i sommar men försöker vara lite ledig här i augusti. Grattis förresten! Gå o bada nu, inte för sent än..;)

2008-08-20 @ 10:10:10
URL: http://typpapper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0