ute - äntligen

Ja, då blev det som väntat. Vi fick däng av Ryssland i fotbolls EM. Det blir väl ett jävla rabalder till ingen nytta. När ska Sverige inse att vi inte är en fotbollsnation som inte platsar i högsta ligan?

Vi får nog nöja oss med att lira mot Korea, Azerbadjan och andra lag av den kalibern...eller nåt ;)

Nu kan ju folk få fira midsommar i lugn och ro.

Kommentarer
Postat av: Lasso Girl

I nedanstående inlägg skrev du att du är ointresserad av fotboll. Sen börjar du räkna på det, och så skriver du ett till inlägg om fotboll. Räknas det som att vara ointresserad? Eller slank du på tangentbordet och fick med ett o av misstag????



Jag hatar fotboll. Kan du inte skriva om nåt annat än fotboll nu? Vad tycker du tex om den nya signalspaningslagen? Är det rätt att försvaret ska få ta del av folk privata textmeddelanden och email? Varför? Varför inte? Personligen anser jag att svenskarna är ett naivt folk, och inte förrän den dagen terrorismen har smällt i Sverige kommer ni fär borta i Sverige att fatta.

Här där jag bor har vi kameraövervakning i shoppingcenter och lite överallt. Känns himla bra, jag har inget att dölja. har du?

2008-06-19 @ 11:22:18
Postat av: lillaq

Hahaha...

Ja, visst är det konstigt! Jag kan tyvärr inte förkolara mitt handlande med mer än att jag är alldeles för lättpåverkad av min omgivning.



Vad jag tycker om signalspaningslagen?

Ja, jag har inte satt in mig direkt faktiskt. Jag är egentligen av den åsikten att vi är kontrollerade hur som helst. Lag eller inte. Jag ser mig inte som naiv. Jag håller med det gamla ordspråket "Lås är till för de ärliga". Det vill säga, vill man ont så spelar det ingen roll vilka dörrar man måste forsera.



Lagen är redan praktiserad sedan flera år. Nu är det formulerat och kritikerna har tyvärr inte förstått själva lagtexten utan går flera steg framåt. Om det är rätt väg får framtiden utvisa.



Således, om signalspaningslagen tycker jag.

2008-06-22 @ 15:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0